Ingen varme og intet varmt vand

Status pr. tirsdag d.16/03 kl. 20:20:

Reservedelen til varmeveksleren ankommer mellem klokken 10 og 11 i morgen formiddag.

Inden da vil 2 VVS’ere fra Duemose VVS gå i gang med at forberede reparationen – dette betyder, at varmen i radiatorerne vil ryge igen, men forhåbenligt bliver den renoverede varmeveksler kunne varme alt vores vand op til normalt niveau i løbet af torsdagen og fredagen.

Mvh.
Bestyrelsen


Status pr. tirsdag d.15/03 kl. 15:30:

En beboer har rapporteret, at man i en af badvognene ikke kan regulere vandtemperaturen og at det er meget varmt vand, der kommer ud.

Viceværten er sat på opgaven og vi håber at have det løst i dag.

Mvh.
Bestyrelsen


Status pr. søndag d.13/03 kl. 20:30:

Som I sikkert har bemærket, har vi hele dagen arbejdet med at få opsat badvogn på vendepladsen for enden af blok 2, 3, 4 og 5.

Vi er godt klar over, at det ikke erstatter jeres eget bad, men efter omstændighederne var det det bedste, der kunne lade sig gøre med så kort varsel. Vi har været meget heldige med at kunne finde en leverandør, der havde brugbare vogne stående og som var villig til at levere med kort varsel.

Vognene står på vendepladserne, da dette var det eneste sted, hvor vi kunne få adgang til strøm, vand og kloak.
Vi beklager meget de eventuelle gener, dette måtte medføre.

Der er indbygget oliefyr i vognene, som bruges til at varme vandet op. I hver vogn befinder der sig en herre- og en dameafdeling med hver 4 brusekabiner.

Til hver afdeling er der en nøgle – en til herreafdelingen og en til dameafdelingen. Disse hænger i kælderen ved gavldøren.

Er nøglen væk, er badet i brug og man kan evt. kigge efter om der plads. For at fyret kan følge med til at varme vandet op, anbefales det dog, at der ikke er mere end 2 kabiner i brug ad gangen pr. afdeling.
Brug det varme vand med omhu, så vi alle kan få glæde af et varmt bad.

Sidste person i afdelingen sørger for at aflåse afdelingen og hænge nøglen på plads på nøglebrættet i kælderen.

Og vil I så ikke være søde at efterlade både brusekabine, afdeling og vogn i pæn stand.

Vi prøver at holde øje med dem så godt som vi kan, men det er hverken vores opgave at rydde op, eller at gøre rent efter jer.

Fil med generelle brugsregler for badvognene er vedhæftet ALLERNEDERST i artiklen!

Mvh.
Bestyrelsen


Status pr. lørdag d.12/03 kl. 20:45:

Varmeanlægget har været under overvågning hele dagen og temperaturen i varmtvandsbeholderne er blevet målt pr. blok. Temperaturen ligger kun på 20 grader i blok 5 og det er alt for lidt. Derfor er der lukket for det varme vand i vandhanerne i blok 2, 3, 4 og 5, så varmen i radiatorerne prioriteres højest.
Blok 1 kører på en seperat varmtvandslinie, så blok 1 er ikke berørt.

Vi vil gerne opfordre til, at man KUN opvarmer de rum, hvor det er absolut nødvendigt, at der er varme på – og undlader at skrue unødigt meget op for varmen i de øvrige rum. På dén måde kan de øvrige blokke hurtigere få varme på!

Der er bestilt 4 bad-vogne (8 bad pr. vogn – 4 til kvinder og 4 til mænd), som ankommer midt på dagen i morgen.
Vi regner med at have vognene tilsluttet i løbet af eftermiddagen, så man kan komme i bad dér. Der kommer til at stå 1 vogn langs med blok 5, 4, 3 og 2. Det er ikke nødvendigt med en vogn til blok 1, idet blok 1, som sagt, kører på en seperat varmtvandslinie.

Der er bestilt reservedele til den gamle varmeveksler. Disse dele er der ingen, der har på lager, så derfor skulle de specialfremstilles. Fabrikanten har indkaldt ekstra mandskab til produktion af disse dele i weekenden. Delene bliver malet søndag, samlet mandag og er klar til tryktest tirsdag og vi håber at kunne få dem leveret til montering i løbet af onsdag, eller senest torsdag. Når de er monteret, håber vi på at have fuld varme på systemet igen i løbet af fredagen.


Originalt indlæg:

D.8. marts skulle vores varmeveksler renoveres.

2 mand fra Duemose VVS arbejdede indtil kl. 21:00 på at renovere den, men det var umuligt at få den tæt igen, fordi varmeveksleren var så korroderet, at der skulle en ny til. Dette var ikke forudset, idet det kun sker yderst sjældent.

D.9. marts blev der sat 2 midlertidige, små varmevekslere op som en nødløsning og i mellemtiden blev der startet søgning efter en ny, stor varmeveksler til en god pris.

De 2 små varmevekslere fungerer, men det tager LANG tid for dem (alt for lang tid), at få samtlige 20000 liter vand varmet op igen. Samtidigt er der jo forbrug af varmt vand (både radiatorer og håndvaske), så det gør det bare endnu sværere. Det ser ud til, at blokkene tættest på varmeveksleren (som er i blok 1, tættest på Køgevej) har varmt vand, mens mindst blok 5 komplet mangler varmt vand.

Vi har talt med vores vicevært i dag, som har lovet beboerne, at der kommer en løsning inden weekenden.

Mvh.
Bestyrelsen

Regler For Badvogn
Regler For Badvogn
Regler-for-badvogn.pdf
273.5 KiB
241 Downloads
Detaljer

Skriv et svar